Pravilnik foruma

Go down

Pravilnik foruma

Postaj by Admin on sri tra 16, 2008 10:31 am

Prijava na forum je besplatna i jedina obveza članova je da se pridržavaju pravilnika kako bi se izbjegli nepotrebni nesporazumi, ali također da bi se novi članovi upoznali s kodeksom ponašanja na forumu.

1. Novi članovi nakon registracije, imaju mogućnost otvarati nove teme i odgovarati na postojeće. Prilikom odgovaranja porukom na postojeću temu, trudite se da se držite sadržaja postavljene teme. Zabranjeno je višestruko registriranje na forumu kao i lažno predstavljanje. Ako imate problema sa logiranjem obratite se administratoru.
2.Nakon prijave imate pravo izabrati avatar, iz galerije foruma ili ga uplodati sa vlastitog kompjutora. Za one koji ne znaju što je to – to je sličica koja se pojavljuje pored svakog Vašeg posta. Ispod svakog avatara možete izabrati i potpis koji će se tu pojavljivati sa svakim postom. Avatari, fotografije i potpisi ne smiju biti uvrijedljivi, podcjenjivati , ucjenjivati , vrijeđati pojedince ili grupe ili imati pornografski sadrzaj kao ni propagiranje droga, alkohola i slično.
3. Kada postavljate novu temu, smislite prikladan sadržaj.
4.Prilikom odgovaranja na teme ili otvaranje svoje vlastite teme ukoliko kopirate sadržaje drugih stranica dužni ste: paziti da se odgovarajući sadržaj odnosi na zadanu temu i da bude odraz Vašeg mišljenja. Za svaki postavljeni tekst ili sliku koji ne pripada Vama dužni ste navesti internet stranicu kopiranog sadržaja ili izvor odakle ste preuzeli informacije. Kopirani sadržaj mora biti u skladu pravilnika ovog foruma.
5.Psovke i druge vulgarne riječi su zabranjene. Ako baš imate potrebu svoje trenutno raspoloženje izraziti baš na takav način molimo vas da koristite znakove koji inače služe za cenzuru istih ( #$!# , @#$?* itd... ) no u što manjoj mogućoj mjeri. Posebno se zabranjuje osobno vrijedjanje pojedinaca ili njegova osobnog mišljenja iz razloga što Vi imate drugačije gledište. Svatko ima pravo na svoj stav i mišljenje ukoliko ne krši pravila ovog foruma. Zabranjen je disonantan i imperativan ton.
6.Zabranjeno je vrijeđanje i diskriminiranje članova foruma na bilo kojoj osnovi – vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj, političkoj, dobnoj, itd. Općenito je zabranjeno iskazivanje netrepeljivosti, mržnje ili diskriminiacije bilo koje vrste. Nemojte započinjati svađu ili sudjelovati u njoj. Za bilo kakav nesporazum odmah obavijestite administratora koji će reagirati u skladu s ovlastima.
7.Kad sudjelujete u nekoj temi, izbjegavajte postove tipa "da", "super", "aha" itd, kao i ubacivanje samo smajlića u poruku. Postovi takvog sadržaja bit će brisani od strane administratora.
8. Prilikom pisanja ne koristite (Caps Lock) odnosno velika slova - osnovni red i kultura je pisati malim slovima. Po Internet bontonu, korištenje velikih slova smatra se vikanjem, stoga ih izbjegavajte. Ukoliko želite nešto naglasiti koristite opciju bold ili promijenite veličinu ili boju fonta.
9.Ukoliko želite otvoriti novu temu, prvo provjerite postoji li već ista ili tema sličnog sadržaja. Duplirane teme se brišu ili se lijepe na postojeću.
10.Nemojte postavljati teme, kao npr „Zašto mi je post obrisan?“ ili slično. Za sve što je obrisano ili pomaknuto, postoji razlog. Ukoliko imate pritužbu na nekog člana ili moderatora, možete se obratiti administratoru putem privatne poruke.
5. Ne preuzimamo odgovornost za neprihvatljivost vasih poruka. Sadržaj svake poruke predstavlja mišljenje njenog autora,a ne sud. Svaki autor je osobno odgovoran za svaku napisanu poruku. Ukoliko smatrate neku poruku uvrijedljivom i da se krši bilo koju točku ovog pravilnika, mollimo Vas da odmah obavijestite administratora koji ce razmotriti vašu žalbu i ako je žalba opravdana po našem mišljenju ukloniti sa foruma.

Administratori zadržavaju pravo da vas momentalno bann-uju ukoliko teže prekršite pravila, nakon primljene opomene!

Prijavom na forum se slažete da ćete se pridržavati navedenih pravila.

Želimo Vam ugodan boravak na forumu.

Administrator
avatar
Admin
Admin
Admin

Broj postova : 43
Join date : 14.04.2008
Lokacija : Rijeka

http://kaktusi-sukulenti.forum3.info

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.